Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel bir telafi 😀😀😀

aslankral26

Normal Üye
26 Şub 2014
48
37
Cinsiyetiniz nedir?
Mrblar arkadaşlar,
Harika Hanımla yaşadığımız iletişim probleminin üstüne bir telafi seansı düzenledik… bol bol anlattık dertleştik ve mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik . Geçmişe sünger çektik, harika 🤩 bir gece geçirdik…teşekkürler Harikacım bu sefer gerçekten abonen oldum…bir sonraki görüşmeyi iple çeker oldum…

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte budur yaa...
Boşuna dememişler; savaşma, seviş diye😇

Darısı hepimizin başına🙏

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
250
752
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mrblar arkadaşlar,
Harika Hanımla yaşadığımız iletişim probleminin üstüne bir telafi seansı düzenledik… bol bol anlattık dertleştik ve mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik . Geçmişe sünger çektik, harika 🤩 bir gece geçirdik…teşekkürler Harikacım bu sefer gerçekten abonen oldum…bir sonraki görüşmeyi iple çeker oldum…
@aslankral26
Elde olmayan sebeplerin haricinde benimle hiçkimsenin herhangi bir problem yaşaması imkan dahilinde değildir ...
Olağan üstü haller dışında yaşanan durumlar ise mutlaka karşı taraf kaynaklıdır.
Bu referansı açarak açıklama yapma fırsatı verdiğin için sana teşekkür ediyorum tatlım.
Ayrıca yaşanan iletişim kaynaklı yaşadığımız konu ile ilgili genede tekrar özür diliyorum senden ...
Tabi ki keyfi olarak hiçbir randevuma karşı saygısızlık asla yapacak eğitimsizliğe ve saygısız karaktere sahip degilim fakat bilmeni isterim ki İtibarın ve konumun gereği ve ayrıca sana verdiğim değerden ötürü yaşanan tatsız konu asla keyfi olamazdı...
Anlayışın için teşekkür ediyorum ve seni kocaman öpüyorum 💋❤️

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
400
608
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harika hanim ; öncelikle şahsınıza kötü bir algilama oldu ise affimi rica ederim. Ben sahsi fikrimi beyanda bulundum. Siz bir sekilde karsi tarafi memnun ettiyseniz ben de tesekkurlerimi sunarim işe sayginizdan oturu. Sahsen gorusmedik o yuzden tarafiniza negatif veya pozitif bir yorum yapmak haddime degildir.

Saygilar

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
223
374
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Her olumsuz referansın altına hemen gelip,
Zayıf noktasını yakaladım,
Bir de ben vurayım diyen ergen tayfa gelip sizden özür dileyecek mi bakalım Harika hanım...
Paylaşım için teşekkürler....

Majordepresif

Normal Üye
11 Tem 2019
21
16
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler önceki konuyu henüz okumadım ama Harika hanımla problem yaşanacağını sanmıyorum iletişim problemi olmuş ve çözülmüş sanırım ne güzel.

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,889
8,066
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
250
752
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mrblar arkadaşlar,
Nerdesin yaf özledim amaaa

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar