Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Değişiklik İyidir, olsun tabiki yakışmış Eylül canımArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Çok teşekkür ederim canımDeğişiklik İyidir, olsun tabiki yakışmış Eylül canım![]()
Değil mi ama özüme dönüyorumEylül demek sarı demek
Rica ederim Eylül canımÇok teşekkür ederim canım![]()
Mükemmel olmuşsun canımArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Burdan bakınca iyi olmuş tabi canlı görüp kesin karar vermek istiyorumArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Çok teşekkür ederimSarı olunca güneş gibi parlıyorsunuz
Sen her halinle güzelsin canım yakından görmek isterdimArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Çok teşekkür ederimMükemmel olmuşsun canım![]()
saçları kim ördüyse emeğine sağlık kolay değil ...Arada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Bende özlemişim.Eylül demek sarı demek
Kesinlikle canlı görmek lazimBurdan bakınca iyi olmuş tabi canlı görüp kesin karar vermek istiyorum![]()
Çok teşekkür ederimBence Eylül Hanım tam bir asalet ve zerafet kadınıdır.Ne giyse nasıl saç boyasa dött dörtlük yakışır.
Evet 4 saatsaçları kim ördüyse emeğine sağlık kolay değil ...
Insallah canımSen her halinle güzelsin canım yakından görmek isterdim
ikizler enfessArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Eh çok olduSen her halinle güzelsin canım yakından görmek isterdim
Epey çok oldu hikâye uzun ama aklımdasınEh çok oldu![]()
Evet Ya denk geliriz elbetEpey çok oldu hikâye uzun ama aklımdasın
İnşallah canımEvet Ya denk geliriz elbet![]()
Unutulmamak çok hoş gerçekten halbuki görüşmeyeli epey olmuştu canımİki fenerli bir araya gelmeli![]()
UnutmamUnutulmamak çok hoş gerçekten halbuki görüşmeyeli epey olmuştu canım![]()
Değişiklik iyidirArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Böyle daha güzelsinArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
KesinlikleDeğişiklik iyidir![]()
YakışırArada değişiklik iyidir sarı ve orgulu oldum biraz da böyle olsun Ekli dosyayı görüntüle 107993
Teşekkür ederimYakışır![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!