- 13 Mar 2021
- 6,860
- 21,157
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kiraz dudaklim öp öp yine öp dön bir dahaOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
Yağmur ormanlarının suya olan hasretinin kuraklık hissini yaşıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 63550
Sadece öpülesi mi ki canımOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
Yağmur ormanlarının suya olan hasretinin kuraklık hissini yaşıyorum...Ekli dosyayı görüntüle 63550
Bekliyorum tatlımUcagimi hazırlayın Ankara gidiyorum yetti gayri artık
Beklerim tatlım görüşmek sevişmek dileğiyle diyelimEn yakın zamanda ankara ya gelip o bal dudaklarin tadına bakicam![]()
Bunlar nasıl kelamlar @ANKARA RÜYA resmen ıslandım her yanım şırıl şırıl seller gidiyorOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
Islanmak güzeldir tatlımBunlar nasıl kelamlar @ANKARA RÜYA resmen ıslandım her yanım şırıl şırıl seller gidiyor
Kışında kendine göre güzelliği var ama tatlım mesela çok yananlara iyi gelir soğukla şok etkisi amaO dudakları gördükten sonra kışlar yaz olur zaten
Ayyy yok öyle bir lakap birde onu çıkartmayınCok az kaldı grupta lakabiniz yatakta adam döven kadin![]()
Ozaman canlısını görürsün tatlımBurda goz yanilmasi varruj olmadan gormek lazim
![]()
Bekliyoruz bakalim gelsin görecegiz eninde sonundaOzaman canlısını görürsün tatlım![]()
Ne zaman olursa olsun o dudaklar özlenirKışında kendine göre güzelliği var ama tatlım mesela çok yananlara iyi gelir soğukla şok etkisi amayazında ayrı bir güzel
sıcak dahada sıcak olucak yaz gecesi özlendi
![]()
O dudaklara doyulmuyor ama sende çok iyi seksi güzel öpüyorsun senin öpüşün ayrı haz vericiOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
İyi keyifler olsun dudaklar önemli tabi Rüya hanımOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
Gerçekten öpme isteği uyandırıyor. Umarım en kısa zamandaOralarda havalar nasıl buralar çok sıcak
Ben sizi hatırlayamadım amaO dudaklara doyulmuyor ama sende çok iyi seksi güzel öpüyorsun senin öpüşün ayrı haz verici![]()
Beklerim tatlım görüşmek sevişmek dileğiyle diyelimGerçekten öpme isteği uyandırıyor. Umarım en kısa zamanda![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!