Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahahah ortaya karışık alevli meyveliSadece başlığı görsem "Evet" derdim ama şimdi ikinci resmi de görünce sanki çoktan seçmeli bir soruymuş gibi geldi
Ben B şıkkı diyorumöhömm yani meyve tabağı...
Beraber içelim birgün karşılıklı olurmuKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Ne zamanAfiyet olsun, birlikte içmek dileğiyle...
Ohhh yarasın çiçeğimeKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Ayıp icmedigimizOhhh yarasın çiçeğimeAfiyet olsun
En yakın zamanda birlikte olmasi dilegiyle tabii ki
![]()
ÖzledimOhhh yarasın çiçeğimeAfiyet olsun
En yakın zamanda birlikte olmasi dilegiyle tabii ki
![]()
AynenMesaj derin ben keyfimle içiyorum .ötüyle içenlere inat![]()
Teşekkür ederimAfiyetler olsun iyi eğlenceler![]()
Aynenİyi giderdi
Çikamiyorum işte ama ayarlayacagiz onuAyıp icmedigimiz
Şarap gibi kadın rakı içerkenKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
seninle tanışmama az kaldı. Tam randevulaştık bacağından yaralandın. Sahi nasıl oldu bacağınKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Rakının nasıl bi kafası var ise resimde toto görmeye başladım sanırımKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Rakı ve Eylül ikisi ni bir arada ve referansların da ki sohbet için gün sayıyorum KDZ Ereğli den selemlar sevgilerKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Ellerinle hazırlanmış ve karşımda gerçekten her yönüyle muhteşem güzel bir kadınla rakı içmeden gidersem gözlerim açık gider. Sonra vijdan azabı çekme diyorumKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Keyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Kim,Nani nerdeKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
This is exactly what I was guessing. I was thinking that it will be a real adventure to have @STAREYLÜL next to me on a "çilingir" table while drinking Rakı. Thanks @hellman62 for justifying my thoughts.Dinking Raki with miss Eylul is a pleasure itself,no need sex![]()
Now, added to the list that I should do before I die.This is exactly what I was guessing. I was thinking that it will be a real adventure to have @STAREYLÜL next to me on a "çilingir" table while drinking Rakı. Thanks @hellman62 for justifying my thoughts.
yarasın rakı içmek emek ister meze ister birde güzel bayan STAREYLÜL isterKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Keyfin daim olsun rakı candırKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Kısmet“Rakı içen herkes güzeldir ama rakı içen kadın ömre bedeldir...” diye çok yerinde bir söz var.
İnşallah bir gün seninle de tanışıp karşılıklı rakı keyfi yapmaya kaldırıyorum kadehimi.
Şerefine...
Seninle içmek ayrı bir keyifKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Afiyet olsunKeyifle içmeyi severim Ekli dosyayı görüntüle 53332Ekli dosyayı görüntüle 53333
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!