Mubo
Normal Üye
- 12 Nis 2019
- 39
- 59
- Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaslar hepinize merhabalar. Bugun sinem hanim ile gorustum. Kendisi inanilmaz bir kadin. Hem cok guzel hem cok sexy. İlgili ve misafirperver. Oncelikle kisa bir mesajlasmanin ardindan aksam icin sozlestik. Soz verdigim saatte kapisindaydim. Yer tarifi ile kapisina kadar gittim. evin onunde her yer araba park etmeye uygun aklinizda bulunsun. İceri girdigimde mini siyah elbisesi ile guler yuzle karsiladi beni. Hemen elimi yuzumu yikadiktan sonra muhabbete basladik. Sagdan soldan uzun uzun konustuk hic acele ettirmedi ve gerginligimin azalmasini bekledi. Benim icin hazirladigi atistirmaliklardan da yedikten sonra bana senin gozun kalcalarima kaymaya basliyor hadi gel bakalim deyip odasina gectik. Harika bir deneyim yasadim. On sevisme oral sex ve bitiris harikaydi. Sanki o da zevke geldi gibi hisssettim ama tamda bilmiyorum. Bana hissettirdigi buydu 3 4 farkli pozisyon denedikten sonra doggy ile finalimizi yaptik hersey gercekten cok guzeldi. Ozellikle kalcalar muthisti kendisine tesekkur ediyorum. En kisa zamanda tekrarlamak gerektigini belirtiyorum. Hersey icin cok tesekkurler...