Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinemle Neler Neler

kimse1987

Normal Üye
29 Ocak 2011
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Sinemi uzun süre takip edip hakkında yazılan ne varsa okuduktan sonra artık görüşmek şart olmuştu ve sonunda görüştük. Kapıda beni karşıladığı an offf dedim işte bu doğru adrestesin. İçeri girdikten sonra karşımda soyunması sonra o file çorabını ve siyah elbisesini giymesi ayrı ayrı tahrik ediciydi. O muhteşem fiziğine nasıl yakıştı o elbise ve file çorap. Saatlerce onu öyle seyredebilirdim. Biraz sohbetten sonra sevişmeye koyulduk. Yatakta tam bir çılgın ısırdı öptü yaladı iliklerime kadar boşalttı herşeyi yaptı. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Kapıdan çıkarken bir sonraki görüşmeyi planlamıştım bile ve kesinlikle çok daha uzun olmalıydı.

Sevişmenin ötesinde çok samimiydin Sinem hiç yabancılık çekmedim yanında en yakın zamanda yine yanındayım ama bu sefer öyle bir saatte kurtulamazsın benden ?

2865A862-CD05-44DE-92C2-63966ADE2B95.jpg[HTML[/HTML]

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,238
334
Sevişmenize sağlık. File çorap iyidir. Eninede boyunada yakışır pembelerin..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve ateşli bir paylaşım olmuş, foto da bonus :) Her iki tarafa da teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Sevşmenize sağlık iki tarafa da teşekkür ederiz bonus fotoğraf için de ayrıyetten teşekkür :) :)

Üye silindi 55882

Sinemi uzun süre takip edip hakkında yazılan ne varsa okuduktan sonra artık görüşmek şart olmuştu ve sonunda görüştük. Kapıda beni karşıladığı an offf dedim işte bu doğru adrestesin. İçeri girdikten sonra karşımda soyunması sonra o file çorabını ve siyah elbisesini giymesi ayrı ayrı tahrik ediciydi. O muhteşem fiziğine nasıl yakıştı o elbise ve file çorap. Saatlerce onu öyle seyredebilirdim. Biraz sohbetten sonra sevişmeye koyulduk. Yatakta tam bir çılgın ısırdı öptü yaladı iliklerime kadar boşalttı herşeyi yaptı. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Kapıdan çıkarken bir sonraki görüşmeyi planlamıştım bile ve kesinlikle çok daha uzun olmalıydı.

Sevişmenin ötesinde çok samimiydin Sinem hiç yabancılık çekmedim yanında en yakın zamanda yine yanındayım ama bu sefer öyle bir saatte kurtulamazsın benden 😁

Ekli dosyayı görüntüle 34645[HTML[/HTML]
Sevgili Voyage güzel yorumun için çok teşekürler.tabi bır saat yetmez sende benim dişimin arasında kaldin:Dsende cana yakın iyi bır insansın.yene beklerim sevgiler:)

kimse1987

Normal Üye
29 Ocak 2011
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Voyage güzel yorumun için çok teşekürler.tabi bır saat yetmez sende benim dişimin arasında kaldin:Dsende cana yakın iyi bır insansın.yene beklerim sevgiler:)

Bir sonrakine beni yemenden korkuyorum ama boşver sen ye beni geçir tırnaklarını dişerini parçala

kimse1987

Normal Üye
29 Ocak 2011
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Isırmanın verdiği hazzın tarifi mümkün değil herşeyi yapabilirsin

kimse1987

Normal Üye
29 Ocak 2011
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Hadi sevilelim yorgunluktan ve mutluluktan uyuyakalalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar