Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam Hanım ile güzel bir saat

er_sonmez

Normal Üye
13 Şub 2021
23
62
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Bugün Sunam hanım ile kısa bir mesajlaşma sonrası randevumuzu ayarladık. Buluşma saatini beklerken hazır olduğunu belirtip çağırdı. Evi merkezi bir yerde toplu ulaşımla da gidilebilir. Aracınız varsa otopark sorunu olmayan bir yerde. Evi küçük ve çok güzel. Kapıdan girdiğim anda başka bir dünyaya girdiğimi düşündüm. Çok sıcak ve güzel bir şekilde karşıladı. Muhabbeti güzel saatlerce konuşabilirsin. İkramları vs demeye gerek duymuyorum. Her şeyiyle harikaydı. Özel anlara girmiyorum gidin kendiniz görün ve yaşayın. İlk oldu ama son olmayacak.

Bu arada fotoğraflar gerçek değilmiş. Kendisi çok çok daha güzel :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,957
4,516
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Bugün Sunam hanım ile kısa bir mesajlaşma sonrası randevumuzu ayarladık. Buluşma saatini beklerken hazır olduğunu belirtip çağırdı. Evi merkezi bir yerde toplu ulaşımla da gidilebilir. Aracınız varsa otopark sorunu olmayan bir yerde. Evi küçük ve çok güzel. Kapıdan girdiğim anda başka bir dünyaya girdiğimi düşündüm. Çok sıcak ve güzel bir şekilde karşıladı. Muhabbeti güzel saatlerce konuşabilirsin. İkramları vs demeye gerek duymuyorum. Her şeyiyle harikaydı. Özel anlara girmiyorum gidin kendiniz görün ve yaşayın. İlk oldu ama son olmayacak.

paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimiçi
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,

Seni tanımak,zaman geçirmek keyifliydi😊 güzel yorumun için teşekkürler 🙏 belki birgün karada, yada havada yine denk gelebiliriz belli mi olur kaptan 😎👌

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar