Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bardak manidar ve oldukça anlamlıIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Biz daha çok yandık sayendeIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Hahahah sen eskiden beri tanırsın beni ah vogue de fırsatı kaçırdıkBiz daha çok yandık sayende
Gerçekten tam hayal ettiğimiz fanteziyi yaşayacaktıkHahahah sen eskiden beri tanırsın beni ah vogue de fırsatı kaçırdık![]()
Her zaman çok zarif, her zaman çok güzel ve her zaman çok seksisin
Çok teşekkür ederim uzun zamandır beni tanıyan kalbi hatta hediyeleri güzel insan inci kolye hala duruyorHer zaman çok zarif, her zaman çok güzel ve her zaman çok seksisin
Sana çok yakışmıştı. Güzele ne yakışmazÇok teşekkür ederim uzun zamandır beni tanıyan kalbi hatta hediyeleri güzel insan inci kolye hala duruyor![]()
Viskileri hiç saymıyorum tekrar teşekkür ederimSana çok yakışmıştı. Güzele ne yakışmaz
Özledim seni. Seninle sohbetlerimizi, giybetlerimizi.Viskileri hiç saymıyorum tekrar teşekkür ederim![]()
Sorma bendeÖzledim seni. Seninle sohbetlerimizi, giybetlerimizi.![]()
En yakin zamanda yapalım giybetlerimiziSorma bende![]()
❤❤Yanıyorsun yanoyorsun sonra gelip bizi yakıyorsun çikolata tenli starım
Rakı candırAfiyet olsun ; rakı içen hatun candır , canandır ...
ya bu nassı şey yaa ya bu nassı şeeee allahım. geliyorumIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
❤❤ keyifliydiHoş geldiniz umarım tatiliniz keyifli geçmiştir![]()
Beni yak kendini yak her şeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım
salla salla, gül memeler çağlasın
salla salla, yer yerinden oynasın..
Hoş buldukŞuan biz daha çok yandık, hoş geldin
Solaryum mecburesmer ten çok seksi olur. umarım bikini altında kalan kısımlarda yanmıştır.
Iki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Kadehi güzel yapan tutan el mi, içindeki mey miIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Bak hanımım sana iki çift lafım var ...Iki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Bak hanımım sana iki çift lafım var ...
Seninle Sevişmek üzere...♥♥♥![]()
Iki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Teşekkür ederim yazi özledim bu resmi görünceİnsanı yakıp damgalayan...
Sıcak bir balmumu gibisiniz![]()
Teşekkür ederimSağdaki fotoğrafın tanıtım sayfanızda olması gerekiyor bence. İnsanı hipnotize edip içine çeken bir etkisi var.
Öğrendim artık nedenini STAR etkisi biliyorum ama bilmek etkilenmeyi engellemiyor.
Yandım buna ben yandım yandımIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
keyifli tatillerIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
İy keyifler olsun Star Eylül HanımIki gündür ufak bir tatil kaçamağı yaptım oyuzden whatsap çok bakamadim neyse döndüm sevişmek üzereEkli dosyayı görüntüle 47930Ekli dosyayı görüntüle 47929
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!