- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Şubat ayından beri görüşemediğimiz yerli ve milli Monica Belluccimiz @Frida ile nihayet spontane bir programla zamanları uyuşturabildik ve iş çıkışı Kadıköy Migros'tan her zamanki alışverişimi yaparak kendisine vardım (evet, biraz burnunu sürttükten sonra, "gel, indirim var, bir alana bir bedava" mesajına kanıp ilk göz ağrım Migros'a döndüm; ama ikinciye bedava temizlik ürünlerinde çıktı bu sefer de, biralara ise zam gelmişti yine
)
Neyse, kapıyı açtığında üzerinde siyah uzun bir tişört, sütyensiz doğal halinde göğüsler, siyah bir tanga ve yine siyah topuklu ayakkabıları ve her zamanki güler yüzü ile milli ve yerli değerimiz karşımda duruyordu olanca haşmetiyle
Poşeti kendisine teslim edip, kişisel temizliğimi yaptıktan sonra, uzun süredir görüşmemiş iki dost sıcaklığında kucaklaştık kendisiyle. Arkasından da oturup başladık bunca zaman biriken gıybete
Zaman su gibi aktı geçti doğal olarak, biralarımızı da güzel bir şekilde içtik; son olarak kendisi gibi yerli ve milli olan Bomonti ipa ile bir foto çektik, ben duşa kaçmadan önce 

Duş çıkışı beni yüz üstü yatırdığı gibi, kendisi de soyunup tatlı ve uzun bir masaj yaptı bana... İyice kıvama gelince de, çevirip güzel ve yavaş bir orala başladı gözlerimin içine bakarak
Bir müddet kendisini zevkle izledikten sonra, artık kontrolü ele almak lazım diyerekten, prone bone pozisyonuna, oradan da bacaklar havaya pozisyonuna geçtik; uzun ve zevkli dakikalardan sonra, favori pozisyonum olan göğüs arasında finale ulaştım (pozisyonu sevdiğimi bildiği için kendisinin beni yönlendirmesi de ayrı bir güzel detaydı benim açımdan, değer verildiğini hissediyor insan
)
Arkasından sağolsun, hiç üşenmeyip duşta da bir güzel yıkadı beni son olarak. Vakit daha da geç olmadan ve kendisinin iyi niyetini de suistimal etmemek adına, son bir hoşçakal öpücüğünü alarak, her zamanki gibi hayatı ve kadınları öğrendiğimiz Kadıköy sokaklarına geri döndüm, yüzümde aptal bir gülümseme, aklımda biraz önce sona eren zevk dakikalarının anısı ile...
Neyse, kapıyı açtığında üzerinde siyah uzun bir tişört, sütyensiz doğal halinde göğüsler, siyah bir tanga ve yine siyah topuklu ayakkabıları ve her zamanki güler yüzü ile milli ve yerli değerimiz karşımda duruyordu olanca haşmetiyle

Duş çıkışı beni yüz üstü yatırdığı gibi, kendisi de soyunup tatlı ve uzun bir masaj yaptı bana... İyice kıvama gelince de, çevirip güzel ve yavaş bir orala başladı gözlerimin içine bakarak
Arkasından sağolsun, hiç üşenmeyip duşta da bir güzel yıkadı beni son olarak. Vakit daha da geç olmadan ve kendisinin iyi niyetini de suistimal etmemek adına, son bir hoşçakal öpücüğünü alarak, her zamanki gibi hayatı ve kadınları öğrendiğimiz Kadıköy sokaklarına geri döndüm, yüzümde aptal bir gülümseme, aklımda biraz önce sona eren zevk dakikalarının anısı ile...