Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine,yine,yeniden SİNEM....💫

Pirate Captain Çevrimdışı
31 Eki 2019
4
15
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selam hepinize...
Önceki gün Sinem’le olağan buluşmamızı gerçekleştirdik tekrardan.Sevişmemiz gerekenler vardı😋onları yatırdık masaya,koltuğa,yatağa😄.Sinem hayatıma girdiğinden beri kontrolümü kaybettim.O aklıma geldiğinde,karışıyor günler,mevsimler...Kendimi tutamıyorum.Her hafta görüşmek olağan oldu artık.Bu kez davet ondan geldi.Kırarmıyım hiç partneri mi?Atladım gittim hemen yanına.Sabahın erken saati girdim sıcacık yatağına.
Gözleri gözlerime değdiğinden beri,hava,su ve yiyeceğe değil,onun kucaklamasına,gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyaç duyuyorum sadece.Ruhumu besleyip,buralardan koparıp,bambaşka diyarlara götürüyor beni.Sinem’le uçmak için kuş olmaya gerek yok ki.Bırak kollarına kendini,fütursuzca dolaştırsın...
O tam bir melez güzeli.Orta Asya’nın sıcağında kavrulmuş,serin Sibirya esintisinden nasibini almış ve burada olgunlaşmış bir güzellik abidesi.Çöllerde serap,denizde yakamoz gibi.Tanıyanlar bilir abartmadığımı.Henüz tanışmamışlar için söyleyeceğim ise“-Geç kalmayın”derim.
Sevgili Sinem;Kaderin tatlı bir oyunu mu bilemiyorum ama iyi ki varsın hayatımda.Seni düşündükçe içim ısınıyor.Ateş sarıyor her yanımı.Yaşadıklarımız,bir hikayenin çok daha ötesi.Hiç bitmesini istemediğim bir hikayenin.Seninle olmaktan,seni okumaktan ve seni yaşamaktan büyük keyif alıyorum.Hayatta başıma gelen en güzel şeysin sen.
Yeniden doğacak günlerde buluşmak üzere....😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
vallahi Captian çok detaylı anlatmışsın davet etmeside ayrı bir güzellik şanslısın bence ama yinede dikkat et sen çok kapılma

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bence zevk alıyorsan bırak kendini aklın sana dur diyeceği yeri bilir captan eğlenmene bak dünyaya bir daha gelmicez

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler... (y)

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yürü be Kaptan kim tutar seni . her limanda bir sevgili

Üye silindi 55882

Selam hepinize...
Önceki gün Sinem’le olağan buluşmamızı gerçekleştirdik tekrardan.Sevişmemiz gerekenler vardı😋onları yatırdık masaya,koltuğa,yatağa😄.Sinem hayatıma girdiğinden beri kontrolümü kaybettim.O aklıma geldiğinde,karışıyor günler,mevsimler...Kendimi tutamıyorum.Her hafta görüşmek olağan oldu artık.Bu kez davet ondan geldi.Kırarmıyım hiç partneri mi?Atladım gittim hemen yanına.Sabahın erken saati girdim sıcacık yatağına.
Gözleri gözlerime değdiğinden beri,hava,su ve yiyeceğe değil,onun kucaklamasına,gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyaç duyuyorum sadece.Ruhumu besleyip,buralardan koparıp,bambaşka diyarlara götürüyor beni.Sinem’le uçmak için kuş olmaya gerek yok ki.Bırak kollarına kendini,fütursuzca dolaştırsın...
O tam bir melez güzeli.Orta Asya’nın sıcağında kavrulmuş,serin Sibirya esintisinden nasibini almış ve burada olgunlaşmış bir güzellik abidesi.Çöllerde serap,denizde yakamoz gibi.Tanıyanlar bilir abartmadığımı.Henüz tanışmamışlar için söyleyeceğim ise“-Geç kalmayın”derim.
Sevgili Sinem;Kaderin tatlı bir oyunu mu bilemiyorum ama iyi ki varsın hayatımda.Seni düşündükçe içim ısınıyor.Ateş sarıyor her yanımı.Yaşadıklarımız,bir hikayenin çok daha ötesi.Hiç bitmesini istemediğim bir hikayenin.Seninle olmaktan,seni okumaktan ve seni yaşamaktan büyük keyif alıyorum.Hayatta başıma gelen en güzel şeysin sen.
Yeniden doğacak günlerde buluşmak üzere....😘
Ah Kaptanim çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için 😘
Hep senimi davet edicen bende davet edeyim dedim :) iyikide geldin sabahta olsa şerap eşliğinde çok güzel boool sevişmeli zaman geçirdik 🙈🙈
Bir birinden güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim çok beğendim :) birdahaki geldiğinde onlarla karşilicam seni 🙈🙈
Yine yine yine beklerim Kaptanim öpüyorum o güzel kalbinden 😘😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar