Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Palmali Group’un sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un kardeşi Marif Mansimov Türkiye’de sadece kendisinde olan Bugatti Veyron’u dün İstinye Park’ın önüne bıraktı. Star’ın haberine göre, büyük ilgi gören araçla fotoğraf çektirmek için vatandaşlar sıraya girerken Marif Mansimov’un bu otomobili Türkiye’den almadığı belirtiliyor. Bugatti’nin Türkiye distribütörlüğünü Doğuş Otomotiv yapıyor. Bugatti’nin Avrupa’daki satış fiyatı 1.2 milyon Euro düzeyinde bulunuyor. Türkiye’de ise yüksek vergiler nedeniyle bu rakam 2.5 milyon Euro’ya çıkıyor.
Her ne kadar Ferrari hastası olsamda Aston Martin DBS'i tek geçerim. Feci seksi bir araçtır.
Bugatti en hızlı supercar ama bence ruhu yok, kusura bakmayın
Hız diyince de Y2K motoru tek geçerim. Üzerinde Bell Jetranger helikopter turbini olan bir motosiklet düşünün. Manyak birşey
puhahaha)) troyali yi bay muhalefet ilan ediyorum)) her şeye muhalefet sadece araba olarak bakmasanız...heyecanı, adrenalini,,ulaşılmazlığı,,,,ütopya gibi bişi...bir daha bakın bence...
sevgili ceyde,sen muhalifmi ilan edeceksin et sorun değilde.beğenmemem neden bukadar garip ben onu pek anlayamadım.herkezin beğenisi bir olsa hem sınıf olarak hemde tip olarak tek araba çıkarırlardı olur biter.taksi benim tarzım değil.ben daha çok kamyonet yada SUV araçlardan hoşlanıyorum.alçacık taksilerde dünya üzerime üzerime geliyor benim sevmiyorum işte.araba okadarda hızlı gitmese ne olacak.1000 km sürtati olsa ne olur.nevada çölünemi gideceğiz o arabaya binmek için.yada sırf arkadaşlara hava atmak içinmi kullanacağız o kadranı.bak benim arabam seninkini geçer,baaak benimkinde 1000 yazıyor.gibi.X5 yada,Q7,infiniti bana çok daha güzel geliyor.ben bazen türkiye güzeli seçilmiş kızlarıda beğenmiyorum şahsen ne olacak yani.onun kadar güzel kabul edilmeyen bazı kızlarada bayılıyorum zor ayıltıyorlar.
...ben bir garipmiyim ne?