Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

407 Km/hız bugattı veyron

apolet7 Çevrimdışı
26 Tem 2010
73
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bu araçtan Türkiye'de sadece 1 adet var.

Palmali Group’un sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un kardeşi Marif Mansimov Türkiye’de sadece kendisinde olan Bugatti Veyron’u dün İstinye Park’ın önüne bıraktı. Star’ın haberine göre, büyük ilgi gören araçla fotoğraf çektirmek için vatandaşlar sıraya girerken Marif Mansimov’un bu otomobili Türkiye’den almadığı belirtiliyor. Bugatti’nin Türkiye distribütörlüğünü Doğuş Otomotiv yapıyor. Bugatti’nin Avrupa’daki satış fiyatı 1.2 milyon Euro düzeyinde bulunuyor. Türkiye’de ise yüksek vergiler nedeniyle bu rakam 2.5 milyon Euro’ya çıkıyor.

EhliKeyf Çevrimdışı
30 Kas 2009
175
0
Cinsiyetiniz nedir?
ben bu lansman ı ilk izlediğim de de çıldırmıştım...dehşet bişi....bir de o hızla o araçta sex yapılır mı diye düşünmedim değil hani:p:p:p:p:cool::cool:

uzun yolda bugatti ve sex hiçde fena olmaz hani:)

balabuska76 Çevrimdışı
18 May 2009
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
Her ne kadar Ferrari hastası olsamda Aston Martin DBS'i tek geçerim. Feci seksi bir araçtır.
Bugatti en hızlı supercar ama bence ruhu yok, kusura bakmayın :)

Hız diyince de Y2K motoru tek geçerim. Üzerinde Bell Jetranger helikopter turbini olan bir motosiklet düşünün. Manyak birşey :D

3 Haz 2009
1,294
3
Cinsiyetiniz nedir?
puhahaha:):))) troyali yi bay muhalefet ilan ediyorum:))) her şeye muhalefet :):) sadece araba olarak bakmasanız...heyecanı, adrenalini,,ulaşılmazlığı,,,,ütopya gibi bişi...bir daha bakın bence...

sevgili ceyde,sen muhalifmi ilan edeceksin et sorun değilde.beğenmemem neden bukadar garip ben onu pek anlayamadım.herkezin beğenisi bir olsa hem sınıf olarak hemde tip olarak tek araba çıkarırlardı olur biter.taksi benim tarzım değil.ben daha çok kamyonet yada SUV araçlardan hoşlanıyorum.alçacık taksilerde dünya üzerime üzerime geliyor benim sevmiyorum işte.araba okadarda hızlı gitmese ne olacak.1000 km sürtati olsa ne olur.nevada çölünemi gideceğiz o arabaya binmek için.yada sırf arkadaşlara hava atmak içinmi kullanacağız o kadranı.bak benim arabam seninkini geçer,baaak benimkinde 1000 yazıyor.gibi.X5 yada,Q7,infiniti bana çok daha güzel geliyor.ben bazen türkiye güzeli seçilmiş kızlarıda beğenmiyorum şahsen ne olacak yani.onun kadar güzel kabul edilmeyen bazı kızlarada bayılıyorum zor ayıltıyorlar.
...ben bir garipmiyim ne?

masajseven Çevrimdışı
31 Ağu 2010
57
0
41
Cinsiyetiniz nedir?
ferrariden gerisi yalan

16 Eyl 2010
21
1
Cinsiyetiniz nedir?
240 bile bana çooook fazla gelmişti.. bir anlık hataya bakıyordu. Böyle bir araba alıpta basmamak ayıp olur ee ölmemekte ayıp olur :D

Lost34 Çevrimdışı
14 Kas 2010
35
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bu araba adamı öldürür! :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar